A l'igual que Sísif a la mitologia grega, la nostra ruta vital ens fa dur molts cops feixugues pedres fins damunt de la muntanya, pedres que, una vegada dalt, rodolen cap a la vall i hem de recomençar la ruta de pujada empentant-les de nou amunt. Així anem cercant a cada nova pujada el millor camí o la millor eina per tal d'estabilitzar la pedra i aturar, a voltes, la inevitable baixada. D'aquesta forma, pujant i baixant, la humanitat ha bastit estructures i comportaments socials, de vegades brutals, però de vegades de justicia i llibertat. Anem doncs a fer que el fons de la vall, cada cop més, estigui més aprop del cim de la muntanya. Amb el titul també vull retre homenatge a un mestre, en Victor Alba, qui amb el llibre Sísif i el Seu Temps va escriure les seves memòries.

viernes, 23 de septiembre de 2011

RAONS OBJECTIVES PER LA DESAFECCIÓ

El desconeixement del comú de la gent de les realitats económiques, tant de Catalunya com d'Espanya, és un obstacle per entendre una part de la col.lisió entre ambdues comunitats.
La conferència que va pronunciar en Alfons Duran Pich amb el títol "Viabilitat econòmica de Catalunya" (durada 00:20:51)
http://www.alfdurancorner.com/audios-alf-duran-sobirania-i-justicia.html
aporta força informació que ens pot ajudar a entendre que passa i a pensar quin futur volem i com el volem assolir.
Gastarás 20 minuts del teu temps escoltant, però hauràs recuperat anys d'nformació mantinguda amagada amb una gruixuda capa de boira.

No hay comentarios: